Etiket Sonuçları: bilsem

Kurumumuz yöneticileri tarafından 2024 yılı BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ile ilgili sorumluluk bölgemizde bulunan ilkokullarda görev yapan okul yöneticileri, 1.2. ve 3. sınıf sınıf öğretmenleri ile rehber öğretmenlere yönelik  bilgilendirme seminerleri verildi.

BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin tanıtım videoları yayımlandı.

2023-2024 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı.

Haz

04 Ocak 2020 tarihinde başlayan "BİLSEM Grup Taraması"na katılan öğrencilerimiz herhangi bir hak kaybına uğramayacak ve pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen uygulamalarımız için yeniden randevu verilecektir. Grup taramaları tamamlandıktan sonra sonuçlar 14 Ekim 2020 tarihinde açıklanacaktır.

2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu'nda yer alan takvim doğrultusunda yapılması planlanan BİLSEM grup tarama uygulamaları, COVID-19 salgını nedeniyle alınan sağlık tedbirleri kapsamında revize edilmiş olup, güncellenen takvim 05 Eylül 2020 tarihinden itibaren yeni takvim uygulanmak üzere güncellenmiştir.