Etiket Sonuçları: lgs

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2024 yılı merkezi sınav uygulama kılavuzu yayımlandı.

Tem

Merkezimiz psikolojik danışmanları tarafından psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan okullarda LGS tercih danışmanlığı hizmeti verildi.

Tem

4-20 Temmuz 2022 LGS Tercih Danışmanlığı sürecinde psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan okulların öğrenci ve velilerine yönelik LGS Tercih Danışmanlığı Hizmeti yüz yüze olarak sunulmuştur.

Tem

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Sarıtaş Yusuf Kızılbuğa Ortaokulu öğrencilerine yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ tarafından "Motivasyon ve LGS Tanıtımı" konulu seminer verildi.

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Bağışlı Köyü Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "Motivasyon ve Sınava Hazırlık" konulu seminer verildi.