26.02.2020 tarihinde Bağışlı Mehmetçik İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından TBM Teknoloji Bağımlılığı konulu eğitim verilmiştir. Eğitime 20 öğrenci katılmıştır.

26.02.2020 tarihinde Bağışlı Mehmetçik Ortaokulu 7 sınıf öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından Psikososyal Destek (PSD) Programı Cinsel İstismar Modülü "Ne Zararı Var" adlı önleyici etkinlik yapılmıştır.

26.02.2020 tarihinde Bağışlı Mehmetçik İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Erol TAŞ tarafından "Travma, Travma ile Başetme Yöntemleri ve Psikososyal Destek (PSD) Programı Tanıtımı" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

26.02.2020 tarihinde Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Bağışlı Mehmetçik İlk/Ortaokulu velilerine yönelik psikolojik danışmanımız Erol TAŞ tarafından "OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ" konulu seminer verilmiştir. Seminere 75 velimiz katılım sağlamıştır.

Şbt

26.02.2020 tarihinde Şehit Yarbay Mesut Kuru İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Necla GÜLDAL tarafından "Travma, Travma ile Başetme Yöntemleri ve Psikososyal Destek (PSD) Programı Tanıtımı" konulu seminer verilmiştir. Seminere 23 öğretmen ve idareci katılmıştır.

Şbt

25.02.2020 tarihinde Selahattin Eyyubi İlkokulu 3-A sınıfı öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından Psikososyal Destek (PSD) Programı Cinsel İstismar Modülü "Melodi" adlı önleyici etkinlik yapılmıştır.

Şbt

25.02.2020 tarihinde Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik Psikolojik Danışmanımız Hakan BAYKAN tarafından "Travma, Travma ile Başetme Yöntemleri ve Psikososyal Destek (PSD) Programı Tanıtımı" konulu seminer verilmiştir. Seminere 15 öğretmen ve idareci katılmıştır.

Şbt

25.02.2020 tarihinde Psikolojik Danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Şiddeti Önleme ve Öfke Yönetimi" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

25.02.2020 tarihihnde Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu velilerine yönelik psikolojik danışmanımız Erol TAŞ tarafından "OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ" konulu seminer verilmiştir. Seminere 22 velimiz katılım sağlamıştır.

Şbt

21.02.2020 tarihinde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Sait EDİŞ ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Necip KIZILKAYA'nın katılımıyla gerçekleşen ' 2. Dönem Okul Psikolojik Danışmanları' Toplantısı yapıldı.

Şbt

21.02.2020 tarihinde Özel Doğu Koleji 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Eol TAŞ tarafından TBM Teknoloji Bağımlılığı konulu eğitim verilmiştir. Eğitime 28 öğrenci katılmıştır.

Şbt

19.02.2020 tarihinde kurumumuz bünyesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2. Dönem Merkez Komisyon Toplantısı yapılmıştır. Toplantıda bölüm başkanları tarafından yapılan çalışmalara ilişkin sunumlar yapıldı. Toplantıda kurumun genel işleyişinin değerlendirilmesi ile  Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünün çalışmalarının değerlendirilmesi yapılmıştır.

Şbt

18.02.2020 tarihinde Özel Teknokent Koleji öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanlarımız Hakan BAYKAN ve Erol TAŞ tarafından iki grup halinde Psikososyal Destek (PSD) Programı  Doğal Afet Modülü Önleyici çalışmalarından "Önlemler Meclisi" adlı etkinlik yapılmıştır.

Şbt

12.02.2020 tarihinde Berfin Anaokulu öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Hakan BAYKAN tarafından iki grup halinde Psikososyal Destek (PSD) Programı Önleyici Doğal Afet Modülü "Bilge Baykuş" adlı etkinlik uygulanmıştır.

Şbt

12.02.2020 tarihinde Berfin Anaokulu öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Necla GÜLDAL tarafından TBM Sağlıklı Yaşam ve TBM Teknoloji Bağımlılığı konulu eğitimler düzenlenmiştir.. Eğitimlere toplam 33 öğrenci katılmıştır.