Şbt

11.02.2020 tarihinde Zap İlkokulu 5-A sınıfı öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından Psikososyal Destek (PSD) Programı Cinsel İstismar Modülü "Ne Zararı Var" adlı önleyici etkinlik yapılmıştır.

Şbt

11.02.2020 tarihihnde Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Zap İlk/Ortaokulu velilerine yönelik psikolojik danışmanımız Hakan BAYKAN tarafından "OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ" konulu seminer verilmiştir. Seminere 46 velimiz katılım sağlamıştır.

Şbt

11.02.2020 tarihinde Zap İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik Psikolojik Danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından "Travma, Travma ile Başetme Yöntemleri ve Psikososyal Destek (PSD) Programı Tanıtımı" konulu seminer verilmiştir. Seminere 12 öğretmen ve idareci katılım sağlamıştır.

Ock

2020 Ocak ayı okul ziyaretlerimiz aşağıda listelenmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okullarda öğretmenler ile bir araya gelinerek yönlendirme süreci ve işbirliği yapılabilecek konular hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Ock

2019 Aralık ayı okul ziyaretlerimiz aşağıda listelenmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okullarda öğretmenler ile bir araya gelinerek yönlendirme süreci ve işbirliği yapılabilecek konular hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Ock

30.12.2019 tarihinde Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu  öğretmen ve yöneticilerine yönelik psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni Fatma BABAYİĞİT tarafından "Travma ve İhmal ve İstismar" konulu seminer düzenlenmiştir. Seminere 14 öğretmen ve yönetici katılım sağlamıştır

Ock

30.12.2019 tarihinde Psikolojik Danışmanımız Hakan BAYKAN tarafından Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi Ortaokulu 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik "Okulda Şiddet ve Akran Zorbalığı" konulu seminer verilmiştir. Seminere 50 öğrencimiz katılmıştır.