Kurumumuz psiklojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Bağışlı Köyü Mehmetçik Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik yerel hedef çalışmalarımız kapsamında "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan Bağışlı Köyü Mehmetçik İlk/Ortaokulu velilerine yönelik yerel hedef çalışmalarımız kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer düzenlenmiştir.

Kurumumuz psiklojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Şehit Erol Olçok Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik yerel hedef kapsamında "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konulu eğitim düzenlenmiştir.

Psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan Şehit Erol Olçok İlk/Ortaokulu velilerine yönelik yerel hedef kapsamında kurumumuz psikolojik danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer düzenlenmiştir.

2021-2022 1. Dönem Merkez Komisyon Toplantımızda kurumumuzun çalışmalarını, planlamalarını değerlendirdik. Bölüm başkanlarımızca bölüm planlamalarına ilişkin sunumlar yapıldı.

2021 Mart Ayı okul rehberlik ve psikolojik danışma servisi ziyaretlerimiz aşağıda listelenmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okullarda öğretmenler ile bir araya gelinerek pandemi, yönlendirme süreci ve işbirliği yapılabilecek konular hakkında bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Kazım Karabekir İlk/Ortaokulu öğrencilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu seminer verildi.

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Sarıtaş Yusuf Kızılbuğa Ortaokulu öğrencilerine yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ tarafından "Motivasyon ve LGS Tanıtımı" konulu seminer verildi.

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Bağışlı Köyü Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "Motivasyon ve Sınava Hazırlık" konulu seminer verildi.

Yüzyüze eğitime geçen ve Okul Psikolojik Danışmanı olmayan Karşıyaka Mahallesi Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu seminer verildi.

06.11.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Fatma BABAYİĞİT ve Hakan BAYKAN tarafından Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Cengiz Topel Ortaokulu 5. ve 8.  sınıf öğrencilerine yönelik "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminer verilmiştir

İl Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi Toplantısı Şube Müdürümüz Sait EDİŞ başkanlığında kurumumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.