Şbt

Kurumumuz psikolojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Halime Hatun Anaokulu öğrencilerine yönelik  "Bedenini Koruma" ile ilgili farkındalık etkinliği düzenledi.

Şbt

Rehber öğretmeni/Psikolojik danışmanı olmayan Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik "Güncellenen Sınıf Rehberlik Programları" eğitimi kurumumuz PDR Hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ tarafından düzenlendi.

Şbt

Rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu velilerine yönelik "Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme" eğitimi kurumumuz PDR Hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ tarafından verilmiştir.

Şbt

Yerel hedef çalışmlarımız kapsamında psikolojik danışmanı olmayan Selahattin Eyyubi Ortaokul öğrencilerine yönelik "Sınav Sistemleri, Sınav Stratejileri ve Başarı Yolları" konulu eğitim kurumumuz PDR Hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ tarafından düzenlenmiştir.

Şbt

Kurumumuz psikolojik danışmanı Dila SARITAÇ tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Selahattin Eyyubi İlkokulu öğrencilerine yönelik  "Bedenini Koruma" ve "Davranış Problemleri" ile ilgili farkındalık etkinlikleri düzenlendi.

Şbt

Kurumumuz psikolojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Beçelan Anaokulu öğrencilerine yönelik  "Bedenini Koruma" farkındalık etkinliği düzenlendi.

Şbt

Sorumluluk bölgemizde bulunan rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Berçelan Anaokulu velilerine yönelik "Çocuklarda Sık Görülen Davranış Problemleri ve Çözüm Yolları" eğitimi kurum personelimiz psikolojik danışman Dila SARITAÇ tarafından verilmiştir.

Şbt

Berçelan Anaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik Güncellenen Sınıf Rehberlik Programı ile ilgili kurumumuz psikolojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından bilgi verilmiştir.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2. Dönem Merkez Komisyon Toplantısı yapıldı. Bölüm başkanları tarafından 1. dönem yapılan çalışmalar ve 2. dönem için yapılması planlanan çalışmalara ilişkin sunumlar yapıldı. Toplantıda kurumun genel işleyişinin değerlendirilmesi ile  Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünün çalışmalarının değerlendirilmesi yapılmıştır.

Şbt

Çığlı Anaokulu öğrencilerine yönelik kurumumuz PDR hizmetleri bölüm başkanı Erol TAŞ ve psikolojik danışman Dİla SARITAÇ tarafından "Bedenini Koruma" etkinlikleri düzenlendi.

Şbt

Atatürk Anadolu Lisesi kız pansiyonu öğrencilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanları Necla GÜLDAL ve Dila SARITAÇ tarafından "Ergenlik ve Cinsel Eğitim" konulu seminerler düzenlenmşiştir.

Şbt

Rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Çukurca Yukarı Akkaya Köyü Ş. Astğ. Salim İzleyen İlkokulu öğrencilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından  "Bedenini Koruma"  ve "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" etkinlikleri düzenlendi.

Şbt

Yerel hedef çalışmlarımız kapsamında psikolojik danışmanı olmayan Kazım Karabekir Ortaokul öğrencilerine "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konulu eğitim kurumumuz psikolojik danışmanı Necla GÜLDAL tarafından düzenlenmiştir.

Şbt

Yerel Hedef çalışmalarımız kapsamında rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan Taşbaşı Köyü İlk/Ortaokulu velilerine yönelik "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer düzenlenmiştir.