Tem

4-20 Temmuz 2022 LGS Tercih Danışmanlığı sürecinde psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan okulların öğrenci ve velilerine yönelik LGS Tercih Danışmanlığı Hizmeti yüz yüze olarak sunulmuştur.

Haz

22.06.2022 tarihinde kurumlarla işbirliği geliştirme kapsamında kurumumuzca Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Haz

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan okulların öğrencilerine yönelik yüz yüze ve online olacak şekilde  kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "(TBM) TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI" seminerleri düzenlendi.

Haz

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan okulların öğretmenlerine yönelik yüz yüze ve online olacak şekilde  kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Farkındalık Eğitimi" seminerleri düzenlendi.

Haz

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan okulların velilerine yönelik yüz yüze ve online olacak şekilde  kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Farkındalık Eğitimi" seminerleri düzenlendi.

May

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu veli ve öğretmenlerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Farkındalik Eğitimi" seminerleri düzenlendi.

May

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında okul psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan Selahattin Eyyubi İlkokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "TBM Teknoloji Bağımlılığı" eğitimi düzenlenmiştir.

May

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan Şehit Vali Derviş Yalım İlk/Ortaokulu veli ve öğretmenlerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından "Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Farkındalik Eğitimi" seminerleri düzenlendi.

May

"TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL" projesi kapsamında okul psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni olmayan Şehit Vali Derviş Yalım İlkokulu 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik "TBM Teknoloji Bağımlılığı" eğitimi kurumumuz psikolojik danışmanları Necla GÜLDAL ve Dila SARITAÇ tarafından verilmiştir.

Nisan ayında okul rehberlik ve psikolojik danışma servisleri ziyaret edilmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okullarda öğretmen ve idareciler ile bir araya gelinerek işbirliği yapılabilecek konular hakkında bilgi alişverişi yapıldı.

Mart ayında aşağıda listelenen okullar ziyaret edilmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda PDR servisi, öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelinerek yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Psikolojik danışmanı/Rehber öğretmeni olmayan Şehit Erol Olçok İlk/Ortaokulunda;

Öğrencilere yönelik "Davranış Problemleri ve Sınav Sistemleri, Sınav Stratejileri ve Başarı yolları"

Velilere yönelik "Çocukları İhmal ve İstismardan Koruma"

Öğretmenlere yönelik " Güncellenen Sınıf Rehberlk Etkinliklerin Tanıtımı" konularında eğitimler/seminerler kurumumuz psikolojik danışmanları  tarafından düzenlenmiştir.

Psikolojik danışmanı/Rehber öğretmeni olmayan Sarıtaş köyü Yusuf Kızılbuğa İlk/Ortaokulunda;

Öğrencilere yönelik "Bedenini Koruma, TBM-Teknoloji Bağımlılığı ve Sınav Sistemleri, Sınav Stratejileri ve Başarı yolları"

Velilere yönelik "Çocukları İhmal ve İstismardan Koruma"

Öğretmenlere yönelik " Güncellenen Sınıf Rehberlk Etkinlikleri" konularında eğitimler/seminerler kurumumuz psikolojik danışmanları  tarafından düzenlenmiştir.

Psikolojik danışmanı/Rehber öğretmeni olmayan Zap Köyü İlk/Ortaokulunda;

Öğrencilere yönelik "Bedenini Koruma, Bağımlılıkla Mücadele ve Sınav Sistemleri, Sınav Stratejileri ve Başarı yolları"

Velilere yönelik "Çocukları İhmal ve İstismardan Koruma"

Şubat ayında aşağıda listelenen okullar ziyaret edilmiştir. Yapılan ziyaretlerde okullarda PDR servisi, öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelinerek yürütülen Rehberlik ve Özel Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.