Kas

04.11.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Fatma BABAYİĞİT ve Hakan BAYKAN tarafından Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Halime Hatun Anaokulu öğrencilerine yönelik PSD Programı Önleyici Etkinlikler uygulanmıştır.

Kas

30.10.2020 tarihinde Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu velilerine yönelik PDR Hizmetleri Bölüm başkanımız Erol TAŞ tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminer verilmiştir.

Kas

30.10.2020 tarihinde Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer verilmiştir.

Kas

28.10.2020 tarihinde Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Berfin Anaokulu velilerine yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm başkanımız Erol TAŞ ve kurumumuz psikolojik danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminer verilmiştir.

Kas

28.10.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanları Erol TAŞ ve Fatma BABAYİĞİT tarafından Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefi Kapsamında Berfin Anaokulu öğrencilerine yönelik PSD Programı Önleyici Etkinlikler uygulanmıştır.

Kas

27.10.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi İlkokulu   öğrencilerine yönelik "PSD Programı Önleyici Etkinlik ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminerler verilmiştir.

Kas

27.10.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Erol TAŞ tarafından Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Selahattin Eyyubi Ortaokulu  8.  sınıf öğrencilerine yönelik "Öğrenme Stilleri" konulu seminer verilmiştir.

Ekm

07.10.2020 tarihinde kurumumuz bünyesinde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 1. Dönem Merkez Komisyon Toplantısı yapıldı. Bölüm başkanları tarafından yeni eğitim öğretim dönemi için yapılması planlanan çalışmalara ilişkin sunumlar yapıldı. Toplantıda kurumun genel işleyişinin değerlendirilmesi ile  Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünün çalışmalarının değerlendirilmesi yapılmıştır.

Mrt

03.03.2020 tarihinde Cengiz Topel İlkokulu 2. sınıf öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından  Psikososyal Destek (PSD) Programı Doğal Afet Modülü "Tedbirli Tavuk ve Gamsız Keçi" adlı önleyici etkinlik uygulanmıştır.

Mrt

03.03.2020 tarihinde kurumumuz psikolojik danışmanı Hakan BAYKAN tarafından Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Cengiz Topal Ortaokulu 7. ve 8.  sınıf öğrencilerine yönelik "Sınav Stratejileri ve Başarı Yolları" konulu seminer verilmiştir.

Mrt

03.03.2020 tarihinde Cengiz Topel İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine yönelik kurumumuz Psikolojik Danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından "Travma, Travma ile Başetme Yöntemleri ve Psikososyal Destek (PSD) Programı Tanıtımı" konulu seminer verilmiştir.

Mrt

03.03.2020 tarihinde Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefleri Kapsamında Cengiz Topel İlk/Ortaokulu velilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanı Hakan BAYKAN tarafından "OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ" konulu seminer verilmiştir. Seminere 57 velimiz katılım sağlamıştır.

Mrt

28.02.2020 tarihinde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 9-A sınıfı öğrencilerine yönelik kurumumuz psikolojik danışmanı Fatma BABAYİĞİT tarafından  Psikososyal Destek (PSD) Programı Doğal Afet Modülü "Önlemler Meclisi" adlı önleyici etkinlik uygulanmıştır.

Mrt

28.02.2020 tarihinde kurumumuz Psikolojik Danışmanı Hakan BAYKAN tarafından Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefleri Kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencilerine yönelik "Rehberlik Hizmetlerinin Tanıtılması" konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

26.02.2020 tarihinde Bağışlı Mehmetçik İlkokulu 1. sınıf öğrencilerine yönelik psikolojik danışmanımız Fatma BABAYİĞİT tarafından  Psikososyal Destek (PSD) Programı Doğal Afet Modülü "Bilge Baykuş" adlı önleyici etkinlik uygulanmıştır.